Sunday, August 15, 2010

PERHATIAN

Kami, WaChella Gift Collection ingin memaklumkan sekali lagi kepada semua yang melayari blog kami bahawasanya, material - material yang digunakan untuk memenuhi pesanan pelanggan tidak semestinya 100% sama dengan contoh - contoh gambar yang telah kami berikan.

Maksudnya, kemungkinan besar uncang - uncang yang digunakan untuk menyalut penyepit, potpuri mahupun saputangan kami akan tidak serupa rekaannya dengan yang ada di gambar kami kerana ini semua bergantung kepada keadaan stok material kain tersebut.

Contoh:-

Ini adalah antara penyepit yang telah kami hasilkan. Jika dilihat, corak atau hiasan yang ada pada kain uncang adalah berbeza dengan hiasan kain uncang pada contoh gambar kami (ketiadaan stok).

Tetapi jaminan kami kepada anda semua, material yang akan digunakan sebagai ganti adalah sama cantik dan sama kualiti dengan kain asal yang sepatutnya digunakan.Kami ingin terlebih dahulu memohon maaf di atas perkara tersebut.

Harap maklum.

P/S: kami akan memaklumkan terlebih dahulu kepada pelanggan jika terjadinya sebarang perubahan pada material yang akan digunakan.

No comments:

Post a Comment